Anmälan och avbokning

Om du önskar anmäla ditt barn till Djungelgympa gör du det här på hemsidan: www.djungelgympa.se. I rullistan hittar du vilka städer/områden Djungelgympa finns i. Klicka dig vidare till din stad/område och klicka på ”Anmäl nu!”, till höger i bild. Välj stad/område och termin. Fyll sedan i dina personuppgifter. En giltig e-postadress måste finnas då Djungelgympa främst kommunicerar genom e-post. Observera att det är endast ETT barn per anmälan.

Skriver du något annat i fältet för ”Allergier, mediciner, sjukdomar” än just detta i anmälningsformuläret kommer detta inte att behandlas. Önskar du meddela Sweden Sport Academy och Djungelgympa något utöver det som efterfrågas i anmälningsformuläret måste du kontakta kundservice i det specifika ärendet. Kontaktuppgifter hittar du under ”Kontakta oss” i menyn här på hemsidan.

När anmälan sedan är gjord skickas ett bekräftelsemail till den angivna e-postadressen i anmälan. Mailet innehåller bland annat dina inloggningsuppgifter, de använder du om du önskar välja/byta tid eller avboka din plats. Dyker det inte upp något bekräftelsemail på din anmälan hör du av dig till oss antingen via telefon på: 010-330 30 35 eller till info@swedensportacademy.com

Det går att anmäla även om terminen dragit igång. Priset reduceras allt eftersom terminen fortlöper. Anmäler du ditt barn efter sista avbokningsdag har passerats har du möjlighet att prova ett tillfälle inom 7 dagar sedan är anmälan bindande för resten av terminen..

Det går inte att göra endast en intresseanmälan. När du gör en anmälan har du alltid möjlighet att avboka din plats enligt våra avbokningsregler.

Hos oss på Djungelgympa är det alltid först till kvarn som gäller för att få plats till varje termin. I slutet av en pågående termin släpps anmälningsmöjligheten på hemsidan till nästkommande termin.

Våra deltagare blir erbjudna en reserverad plats till kommande termin. I slutet av pågående termin loggar man in på ”Mina sidor” och väljer att tacka ”Ja”, ”Nej” eller ”Kanske”. Tackar man ”Ja” får man inför nästa termin automatiskt en plats. Gruppindelning med dag, tid & plats och faktura skickas ut automatiskt inför kommande termin. Avbokning sker enkelt med personliga inloggningsuppgifter på djungelgympa.se/login.

Vi anordnar flera terminer på ett år för att barnet ska kunna uppleva idrottsglädje större delen av året. För att inte behöva göra en ny anmälan till varje termin behåller barnet automatiskt sin plats till nästkommande termin. Vi skickar då ut en ny faktura.

Vi har ofta fulla grupper, om ditt barn inte vill ha den bokade platsen till nästkommande termin avbokar du den enkelt på ”Mina sidor”.

Är tiderna redan bekräftade så väljer du en grupp, dag, tid och plats när du gör din anmälan.

Anmäler du ditt barn till Djungelgympa innan tiderna uppdaterats på hemsidan kommer du att få ett mail när ditt barn tilldelats en grupp. Sweden Sport Academy delar in barnen efter ålder och när din anmälan gjordes. Du ansvarar själv för att kolla och hålla dig uppdaterad via e-post när ditt barn tilldelas en plats. Du har inte förtur till en specifik plats i en specifik grupp grundat på att du anmält dig tidigt, varit med en tidigare termin eller skrivit detta i anmälan.

Självklart är barn med funktionshinder välkomna att delta i Djungelgympas aktiviteter. I dessa fall ser vi gärna att ledsagare/assistens eller annan vuxen finns med barnet under aktiviteten så att våra ledare kan koncentrera sig på gruppen som helhet. Prata gärna med ledaren hur ni kan lägga upp idrottsaktiviteten för ditt barn på bästa sätt.

Om din önskade grupp är full så går det vid din anmälan att välja en reservplats. Du hamnar då i en kö till den önskade gruppen. Så fort en plats blir ledig meddelas du via e-post och sms om att ni har fått en plats, samt i mailet meddelas även vilken dag, tid och grupp ni fått. Du kan delta nästa möjliga tillfälle och har möjlighet att avboka platsen enligt våra avbokningsregler. Om du inte önskar reservplatsen behöver ni meddela Sweden Sport Academy om detta genom att kontakta Kundtjänst.

Avbokning sker via vår hemsida: www.djungelgympa.se/login där du loggar in med dina personliga inloggningsuppgifter som du får med din anmälningsbekräftelse via e-post och med din faktura om du har valt faktura som betalsätt. Om du inte har dina inloggningsuppgifter tillgängliga kan du enkelt få dem skickade till dig genom att du klickar på ”Glömt lösenord” på www.djungelgympa.se/login och uppger din e-postadress.

Dina personliga inloggningsuppgifter kan exempelvis se ut på detta sätt:
Användarnamn: info@swedensportacademy.com-8xdh
Lösenord: d6ywq97c

Hela e-postadressen plus de sista tecknen är ditt användarnamn. Kopiera hela användarnamnet och klistra in det på raden för användarnamn på www.djungelgympa.se/login samma sak med lösenordet. Klicka sedan på ”Avbokning i menyn” och följ instruktionerna för avbokning. Det är också i denna avbokningsprocess du lämnar dina kontouppgifter om en återbetalning är aktuell.

Avbokningar kan INTE göras till våra ledare. Meddelar du en ledare inom Djungelgympa att ni inte önskar fortsätta är det inte ett giltigt argument för att en avbokning skett. Avbokningar måste göras via personliga inloggningsuppgifter enligt ovan. Om du har fått en tid utanför dina önskemål och vill avboka platsen måste du göra en korrekt avbokning enligt reglerna.

Har ingen avbokning gjorts efter att sista datumet för avbokning passerats måste du betala terminsavgiften, oavsett närvaro.

Avbokningsregler vårterminen 2020

Sista datum för kostnadsfri avbokning är den 17 januari kl. 23:59. Därefter kan platsen avbokas fram till 17 februari kl. 23.59 och då återbetalas allt utom 250 kr.

Du finner de villkor du godkände under ”Mina sidor”. I ditt bekräftelsemail när du gjorde din anmälan finner du även dina avbokningsregler.

Om du anmält ditt barn när inga tillgängliga platser funnits och barnet därefter erbjudits reservplats gäller följande:

Om plats i grupp tilldelas t.o.m. före sista kostnadsfria avbokningsdag gäller samma regler som för dem som fått en plats direkt, se villkor.

Om plats i grupp tilldelas efter sista avbokningsdagen (mot 250 kr) har du möjlighet att avboka din plats kostnadsfritt 7 kalenderdagar, räknat från det datumet plats har tilldelats. Om ingen avbokning sker är barnet anmält till resterande aktivitetstillfällen under resten av terminen.

Blir ditt barn sjukt eller skadar sig så att barnet inte kan medverka på resterande aktiviteter under terminen måste vi mottaga ett giltigt läkarintyg som visar på att barnet inte är kapabel till att deltaga under resterande aktiviteter under terminen. Du betalar för tillfällena fram till att vi erhåller ett läkarintyg oavsett om ditt barn närvarat eller inte.

OBS! Detta gäller inte enstaka sjukdomstillfällen under terminen trots läkarintyg. Detta gäller endast om barnet är förhindrat till att fortsätta samtliga resterande aktiviteter pga. sjukdom eller skada.

Djungelgympa sköts via ett centralt kontor med personal i Växjö samt våra filialer i Malmö och Stockholm. Kontoret och vår kundservice når du lätt genom vårt kontaktformulär på hemsidan www.djungelgympa.se, välj stad i rullistan och klicka på fliken ”Kontakta oss” i huvudmenyn. Fyll i dina uppgifter och ditt ärende.

Träning och gruppindelning

För barn 2-3 år så deltar du som förälder tillsammans med ditt barn på alla pass med Djungelgympa, självklart ombytt till träningskläder. Ni genomför passet tillsammans och du hjälper till och stöttar ditt barn genom lekar och övningar.

Är ditt barn 4 år väljer du själv som förälder om du vill delta tillsammans med ditt barn hela terminen eller endast vara med på inskolningen i början av terminen.

Barn 5-6 år har en inskolning under två första tillfällen där du som föräldrarna har möjlighet att delta tillsammans med ditt barn på Djungelgympas pass. Då deltar du som förälder ombytt till träningskläder tillsammans med ditt barn under hela passet. Efter inskolningen deltar barnen själva på passen utan föräldrar i salen.
Behöver ditt barn ha dig i salen därefter så deltar du aktivt.

För att aktiviteten ska bli så bra som möjligt för de deltagande barnen har vi inte möjlighet att ta emot ej anmälda syskon under aktiviteten. Undantaget är bebisar i bärsele.

Om ditt barn behöver särskilt stöd under kursens gång deltar du som förälder tillsammans med ditt barn. Hos oss är alla barn välkomna och vi sätter alltid barnets behov i centrum. Du som förälder är en viktig del av detta. Prata gärna med vår kundtjänst så att en bra plan kan upprättas för dig och ditt barns deltagande.

Ditt barn behöver vara ombytt för inomhusaktivitet.

Ditt barn ska också vara barfota under aktiviteten.

Ta också med en fylld vattenflaska. Märk gärna vattenflaskan med barnets namn.

Har ditt barn glömt kvar något i lokalen? Skicka då ett meddelade till oss via vårt kontaktformulär, välj stad i rullistan och klicka på fliken ”Kontakta oss” i huvudmenyn. Fyll i dina uppgifter och det ni glömt kvar. Då hör vi med ledaren om denne fått med sig det du glömt. Du kan även kontakta skolan/hallen direkt för att kunna hämta dina kvarglömda saker.

Så fort vi fått våra halltider bekräftade från lokalbokning uppdaterar vi hemsidan. Det är många föreningar och organisationer som vill ha tider och ibland kan det tyvärr dröja innan vi får de bokade tiderna bekräftade.
Du kan anmäla ditt barn till en termin med Djungelgympa utan att veta dag, tid eller plats. När vi sedan får tiderna får du ett mail med information om vilken grupp ditt barn placerats i. Skulle inte tiden passa kan du, i mån av plats, byta grupp eller avboka dig. Detta gör du genom att logga in på www.djungelgympa.se/login med dina personliga inloggningsuppgifter som du fått i ditt första bekräftelsemail från oss.

Om vi har flera gymnastikhallar i din stad placerar vi ditt barn i den hallen som ligger närmast din bostadsadress.

Om du valt en grupp och sedan önskar byta grupp sker detta i mån av plats. Är det fullt i den grupp du önskar förflytta ditt barn till får du vänta tills plats finns. Du kan själv byta till en grupp med lediga platsen genom att logga in med dina personliga inloggningsuppgifter på: www.knatteskutt.se/login

Om du önskar byta inriktning sker även detta i mån av plats. Kontakta oss på info@swedensportacademy.com så hjälper vi dig.

Gruppindelningen hittar du på vår hemsida: www.djungelgympa.se/login. Där loggar du in med dina personliga inloggningsuppgifter som du fick med din anmälningsbekräftelse via e-post samt med din originalfaktura.  Om du inte har dina inloggningsuppgifter tillgängliga kan du enkelt få dem skickade till dig genom att klickar på ”Glömt Lösenord” och uppger din e-postadress på www.djungelgympa.se/login. När du har loggat in är gruppindelningen det första du ser.

Du behöver inte anmäla frånvaro av ditt barn hos Djungelgympa. Djungelgympa fortlöper enligt konceptet oavsett hur många barn som kommer. Är det sjukdomstider i förskola/skola och många är sjuka är det ändå alltid aktivitet för de som är friska. Vi ställer aldrig in träningen baserat på hur många friska barn eller sjuka barn det är i gruppen.

Den mailadress som du angivit i anmälan är den som vi per automatik skickar informationsmailen till. Har du ett spamfilter på din dator kan detta vara orsaken till att du inte fått några mail, vänligen kontrollera din skräppost.  Finner du inga informationsmail i din skräppost, vänligen kontakta oss via kontaktformuläret. Kontaktformuläret hittar du under ”Kontakta oss” i menyn och fyll i resterande uppgifter. Ange gärna den e-post du önskar få våra mail till en extra gång. Har du en företagsmail kan detta också vara orsaken till att mailutskicken inte når dig. Många företag har spärrar för denna typ av mailutskick.

Som anmäld till Djungelgympa blir du erbjuden en reserverad plats till kommande termin. I slutet av pågående termin loggar man in på ”Mina sidor” och väljer att tacka ”Ja”, ”Nej” eller ”Kanske”. Tackar man ”Ja” får man inför nästa termin automatiskt en plats. Gruppindelning med dag, tid & plats och faktura skickas ut automatiskt inför kommande termin. Avbokning sker enkelt med personliga inloggningsuppgifter på djungelgympa.se/login.

Om du önskar byta inriktning kontakta oss på info@swedensportacademy.com så hjälper vi dig.

Om inget annat avtalats får kund ej filma eller fotografera under Djungelgympa. Vänligen respektera detta då inte alla föräldrar och barn vill vara med på bild. Sweden Sport Academy har rätt att dokumentera verksamheten genom fotografering samt filmning. Skulle kund ej önska att en deltagare filmas eller fotograferas måste detta meddelas till Sweden Sport Academy.

Faktura och betalning

När en anmälan genomförs väljer du om du önskar få din faktura via e-post eller hem i brevlådan. Väljer du alternativet ”per brev” läggs det på en fakturaavgift på 50 kr. För att kunna öppna e-postfakturan behöver du ha Adobe Reader eller liknande program installerat. Har du bockat i ”via e-post” och ingen faktura har dykt upp vänligen kolla igenom din skräppost. Har du ett spamfilter på din dator kan det vara orsaken till att fakturan inte nått din inkorg utan istället hamnat i din skräppost.

Fakturan skickas inom ca 2 veckor före terminsstarten. Därefter faktureras nya kunder inom ca en vecka från sin anmälan. Vid terminsstarten ska du kunna finna din faktura på ”Mina sidor”.

Om du inte heller hittar någon faktura i skräpposten vänligen kontakta oss via kontaktformuläret. Kontaktformuläret hittar du under ”Kontakta oss” i menyn, välj ”Faktura/betalning” som ämne och fyll i resterande uppgifter. När meddelandet når oss undersöker vi ditt ärende, dubbelkollar så att rätt e-postadress är avgiven i anmälan och skickar en ny. Skulle det fortfarande inte dyka upp någon faktura vänligen kontakta oss igen så skickar vi en faktura per post istället.

Fakturan skickas inom 2 veckor före terminsstarten. Därefter faktureras nya kunder inom ca en vecka från sin anmälan. Vid terminsstarten ska du kunna finna din faktura på ”Mina sidor”.

Hör av dig via kontaktformuläret så fort den första påminnelsen når dig. Har en betalning skett men att inget OCR-nummer har angivits eller att det har angivits på ett felaktigt sätt så kan vi tyvärr inte se att någon betalning är kopplad till ditt barns anmälan. För att kunna hjälpa dig genom att spåra din inbetalning behöver vi veta nedanstående:

  • När betalade du fakturan?
  • Vilken summa betalade du?
  • Till vilket BG-konto har du betalat till?
  • Vilken betalningsreferens (mottagartext) angav du? Det du skrev till oss när du betalade fakturan (OCR-numret, Knatteskutt, ditt barns namn, ditt namn eller liknade).

En anmälan till Djungelgympa är bindande fram till att en avbokning sker.
Avbokningen måste ske via www.djungelgympa.se/login där du loggar in med dina personliga inloggningsuppgifter som du har fått i din anmälningsbekräftelse via e-post, dessa finns också med på din originalfaktura. Ingen annan form av avbokning är giltig. Sker ingen avbokning och terminen fortlöper så får du betala hela terminsavgiften oavsett om barnet medverkat eller ej. Detta står i de villkor du godkänner vid din anmälan.

Inom en vecka från avbokningsdagen görs en återbetalning till det konto som du angav när du avbokade din plats. Skulle det mot all förmodan inte ha dykt upp någon återbetalning vänligen kontakta oss via kontaktformuläret. Kontaktformuläret hittar du under ”Kontakta oss” i menyn, välj ”Faktura/betalning” som ämne och fyll i resterande uppgifter, skriv också gärna med ditt fullständiga kontonummer (clearing- och kontonummer).